Reklam Geyikleri

* * * * İçinde reklam, reklamcı geçen gevişler için uçsuz bucaksız otlaklarr !! * * * *

Yazar, art dir., müştem, stratejici, medyacı, araştırmacı, patron, müşteri... herkese açık. Katılmak isteyen arkadaşlar, lütfen, nerede ve hangi konumda çalıştıkları bilgisini reklamgeyikleri [a] gmail.com adresine bir e-posta ile ativersin.

Pazartesi, Eylül 25, 2006

Acaba gerçek mi ?? [Avukatın soyadından şüphelendim de...]

Boğaziçi mezunu olan kardeşimin BU e-posta grubuna gelmiş :

"Konuyla ilgili açıklama yapan davacının avukatı Idris Karadeniz "Müvekkilim marketten aldığı 2 Lt'lik kampanyalı Coca-Cola ürününün kapağını açtığında hediye çıkmadığını ve tekrar deneyiniz yazısını görmüş. Bunun üzerine kapağı kapatıp tekrar açmış ancak yine aynı şey.

Bunun üzerine aynı şişe kapağında tam 4246 defa deneme yapmasına rağmen hediye çıkmamıştır. Coca-Cola sirketinin tüketiciyi dolandırdığını düşünen müvekkilim şirkete dava açmaya karar vermiştir. Biz de bugün gelerek dava dilekçemizi adliyeye teslim ettik. 10 bin YTL. maddi tazminat talep etmekteyiz" dedi.

Davadan haberdar olan Coca-Cola yönetimi adına açıklama yapan bir şirket yetkilisi olayın çok komik olduğunu ve artık Karadeniz bölgesine gönderilen ürünlerin kapağına "Başka şişede inşallah " yazmayı düşündüklerini söyledi. "

2 Comments:

At 1:07 ÖÖ, Blogger Serhat Bayram said...

" Başka şişede inşallah " yazısını görünce tepkileri de bu şekilde olmasın sakın, " Bu işler inşallahla maaşallahla olmaz! " :)

 
At 11:20 ÖS, Blogger buraKargın said...

Valla ben avukatın adından da şüphelendim. :)

Bu kapağı unutun!
Önümüzdeki kapaklara
inşallah!

yazılsa da fena olmazmış...

 

Yorum Gönder

<< Home